Izvor: happbsc
03.04.2024 u 11:22
1

IGOR JURIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Kako vreme odmiče, pojavljuju se nova pitanja, sve su manje šanse da je dete živo

U istrazi o nestanku Danke Ilić (2) iz Bora, koja je poslednji put viđena 26. marta u Banjskom polju na imanju svog dede, juče su se pojavili novi tragovi koji, prema nezvaničnim saznanjima, idu u prilog sumnjama da je devojčica prebačena preko granice. U razgovoru za naš portal Igor Jurić direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu kaže da se dete i dalje najverovatnije nalazi u Srbiji.

– Ja mislim da se dete još uvek nalazi u Srbiji, bilo bi idealno da je dete oteto, na bilo koji način, jer bi to značilo da je dete živo. Sve ovo kako istraga teče, govori da će to biti jako teško. Mislim, bez obzira što smo ušli u deveti dan potrage, teško je bilo šta govoriti ili prognozirati na bilo koji način racionalno razmišljati. Ipak, moramo biti svesni sada da su male šanse da će dete biti pronađeno živo.

Jurić je još jednom naglasio i ispunjenost svrhe sistema „Pronađi me“, ali je dodao da bez obzira na sva pitanja kada se završi  celopkupna istraga oko nestanka dvogodišnje Danke Ilić, i kada se sve bude sagledalo moći ćemo da sageldamo da li je bilo i o kakvim se propustima radi, a i kako sistem može da bude unapređen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IGOR JURIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Kako vreme odmiče, pojavljuju se nova pitanja, sve su manje šanse da je dete živo”

  1. Nestalo dete je prodati,sve je unapred izrežirano,dete je bilo na sigurnom mjestu kada je alarmira njen nestanak.Sve se radilo bez rizika. Vreme potrage je izgubljeno vreme. Mislim da mala dvogodišnja djevojčica
    Ima nove roditelje, da je na sigurnom.Danka se neće pronaći a njeni najbliži sve znaju . Jer,da bi se roditelji okrivili treba dokaz, nema djeteta,nema dokaza. Uzalud je vreme utrošeno,majka čak dete nije ni doticala,kako kažu komšije,došla je na to mjesto da inscenira i odglumi laži.Seka

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter