Izvor: BSC Happy
29.02.2024 u 19:41
5

ODMEREN I PROMIŠLJEN: Makron se ponovo oglasio o SLANJU TRUPA U UKRAJINU

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je njegov stav o mogućnosti slanja zapadnih trupa u Ukrajinu razmotren i promišljen.  

„Svaka reč koju kažem na ovu temu je odmerena, promišljena i izbalansirana“, rekao je Makron novinarima na svečanom otvaranju Olimpijskog sela u Sen Deniju, prenosi Mond.

On je odbio da dalje komentariše „geopolitičku situaciju“, napominjući da Olimpijsko selo nije mesto za to.

Makron je u ponedeljak posle međunarodnog sastanka o podršci Ukrajini u Parizu rekao da ne isključuje učešće evropskih trupa u ratu u Ukrajini u budućnosti, istovremeno ističući da zapadne zemlje trenutno nemaju konsenzus po ovom pitanju.

Mogućnost slanja zapadnih trupa u Ukrajinu odbacile su mnoge članice NATO-a, uključujući SAD i Nemačku, a kritikovale su je i francuske opozicione partije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “ODMEREN I PROMIŠLJEN: Makron se ponovo oglasio o SLANJU TRUPA U UKRAJINU”

  1. Jasno je da Makron blefira, i dok NATO drhti ,gde ce Rusi da se zaustave. Makron bi da se nametne kao ,,alfa“😂😂🤣🤣😎. Mislim da je pomalo smesan.

    8
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter