Izvor: Kurir
03.02.2024 u 13:17
0

VELIKA TUGA ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo Stanimir Trailović

Velika tuga pogodila je svet srpskog fudbala, a posebnu žalost iskazali su svi u Smederevu pošto je stigla vest da je prestalo da kuca srce Stanimira Trailovića (71).

Trailović je bio istaknuti sportski radnik koji je obavljao nekoliko funkcija u Sartidu, a kasnije i Smederevu, ali je upamćen i kao potpredsednik Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije i jedan od najzaslužnijih za izgradnju prelepog i sada već čuvenog stadiona u ovom gradu pored Dunava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Smederevo 1924 (@fksmederevo1924)

Bio je delegat na utakmicama Srpske, Prve i Super lige Srbije, kao i predsednik Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, član IO FS RZS u kome je izabran za desciplinskog sudiju a potom i komesara takmičenja grupe „Zapad“.

Printscreen/Instagram
JEZIVA SMRT LEDI KRV U ŽILAMA: Fudbaler imao odnose sa devojkom, ona preminula!

Iza sebe je ostavio suprugu Milicu i sina Srđana koji je sada trener sa PRO licencom, kao i unuka Srđana i unuku Anastasiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter