Izvor: Kurir.rs
03.02.2024 u 08:35
0

JEZIVA SMRT LEDI KRV U ŽILAMA: Fudbaler imao odnose sa devojkom, ona preminula!

Dimas de Oliveira, 18-godišnji fudbaler iz Brazila, našao se u velikom problemu i to pošto je njegova devojka Livija da Silva preminula tokom odnosa koji su imali.

TRAGIČNA SUDBINA HRVATSKOG FUDBALERA: Saznao da dete nije njegovo, pa digao ruku na sebe

Liviji je pozlilo tokom odnosa, doživela je četiri srčana udara, a Dimas je pozvao Hitnu pomoć koja je mogla da konstatuje smrt. Ipak, sumnjivo je bilo to što je nesrećna devojka krvarila iz vagine, pa je policija preuzela istragu zbog ovog jezivog detalja.

Doktor sa lica mesta je konstatovao da je njena smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u njenoj vagini. Livija je jedan srčani zastoj imala na licu mesta, drugi u kolima Hitne pomoći i još dva u samoj bolnici.

U policijskom izveštaju se navodi kako par, koji se upoznao preko Instagrama, nije konzumirao alkohol i drogu, već samo elektronske cigarete.

Advokat porodice preminule devojke, Alfredo Porcer, u izjavi za TV Globo istakao je sledeće:

– Ono što policija istražuje jeste da se utvrdi da li je bilo nasilja ili unošenja nekog predmeta u vaginu. Igrač je pod istragom, smrt je sumnjiva. Trenutno nemam više informacija jer je čitav slučaj veoma složen – rekao je, između ostalog, Alfredo Porcer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter