Izvor: Alo
24.06.2021 u 13:55
0

AKCIJA POLICIJE: Pronađena 23 ilegalna migranta u Beogradu, sprovedeni u prihvatni centar u Obrenovcu!

Akcija kontrole ugostiteljskih objekata i drugih lokacija na kojima se okupljaju ileglni migranti sprovedena je danas na teritoriji beogradskih opština Stari Grad i Savski Venac.

VAŽNO

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

METEOROLOG TODOROVIĆ UPOZORIO NAROD: Tek nas čeka najgore…

NAJAVLJENA VAŽNA KONFERENCIJA! Zakazana za 29. jun, Vučić saopštio detalje

MINISTAR VULIN: Bezbednost Beograđana je uvek prioritet!

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 23 ilegalna migranta, koji su sprovedeni u prihvatni centar u Obrenovcu.

Akcija kontrole ugostiteljskih objekata i drugih lokacija na kojima se okupljaju ileglni migranti sprovedena je danas na teritoriji beogradskih opština Stari grad i Savski venac.

Na ovaj način, redovnom kontrolom kretanja i boravka migranata, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije svakodnevno štite ličnu i imovinsku sigurnost svih naših građana.

Na ovaj način vodi se briga i o migrantima, kojima će u prihvatnim centrima, pored medicinske zaštite, ishrane i adekvatnog smeštaja, biti obezbeđeno poštovanje svih prava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter