Izvor: blic
24.06.2021 u 19:39
0

DEO NOVOG BEOGRADA BEZ STUJE! Čule se eksplozije (FOTO)

U novobeogradskim blokovima večeras je odjeknula slabija eksplozija. Građani prijavljuju da nemaju struje, ali za sada nije sasvim jasno šta se dogodilo.

VAŽNO

NOVI KORONA PRESEK! Ovo su brojke za četvrtak 24. jun

KRIVOKAPIĆ SE ODREKAO SRBIJE! Srbima u Crnoj Gori matica nikada nije bio Beograd

RHMZ UPOZORAVA! U narednih sat vremena pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije

VUČIĆ SE OBRTIO GRAĐANIMA: Srbija se neće izvinjavati onima koji su svaku priliku koristili da je napadnu!

Objavljena je i fotografija na kojoj se vidi crni gust dim. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, u mraku su ostali stanari iz blokova 34, 62, 63, 64, 70…

Novobeograđani na društvenim mrežama pišu da je nestalo struje. 

– Čulo se nekoliko slabijih eksplozija oko posle između 17 i 18 sati. Nismo znali šta je u pitanju – kažu stanari iz novobeogradskih blokova.

Za sada nije poznato šta je uzrok kvara kao i u kojim delovima nema električne energije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter