Izvor: HappyBSC
12.02.2022 u 22:09
0

GORAN VESIĆ SE OPROSTIO OD MILEVE GAĆEŠE PIĆAN! Večna joj slava i hvala! (FOTO)

Povodom smrti Mileva Gaćeša Pićan, poslednje osobe koja je učestvovala  u organizaciji atentata na Anty Pavelića u Argentini, oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Instagram profilu.   

„U pokušaj ubistva ustaškog poglavnika Nezavisne Države Hrvatske bilo je uključeno samo nekoliko ljudi. Mileva Gaćeša Pićan je o svemu prvi put javno govorila 30. januara 2020. godine, u ekskluzivnoj ispovesti za emisiju Oko magazin „Blagoje Jovović i Ante Pavelić, bilo jednom u Argentini“.

Ispričala je da su u organizaciju atentata bili uključeni njen brat Milan Gaćeša, njen muž, sveštenik Radojica Popović i ona. Pavelića su do kuće gde je živeo, u gradiću Lomas del Palomar, nadomak Buneos Ajresa, pratili Milo Krivokapić i Blagoje Jovović, koji je i pucao na ustaško zlo.

Svi oni su se zauvek upisali u večno pamćenje srpskog naroda. Ispunili su zemaljsku pravdu i osvetili se najvećem krvniku nad srpskim narodom ikad.

Uz poslednji pozdrav srpskoj heroini, ističem sopstveni ponos što su Beograd i Srbija odali počast ovom herojstvu nazvavši ulicu u Zemunu po Blagoju Jovoviću. Moramo da pamtimo i ništa nikad ne smemo da zaboravimo.

Večna slava i hvala Milevi Gaćeši Pićan.“



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter