Izvor: Kurir.rs
18.11.2023 u 17:31
1

MESO PUNO BUBA: Beograđanka kupila meso, a kada je otvorila pakovanje usledio je ŠOK! (FOTO)

Meso je bilo u roku trajanja.

Beograđanka je kupila meso u jednoj prodavnici u Zemunu, a kada je otvorila pakovanje imala je šta i da vidi – unutra su bile neke bubice!

Ona je fotografiju prosledila Instagram stranici „Serbialive Beograd“.

– Meso u roku trajanja, puno nekih bubica, insekata? Šta god da je ovo je prijavljeno sanitarnoj inspekciji, a naši sugrađani da pripaze šta kupuju – navela je ona u svojoj poruci.

Instagram-Printscreen

Ovo nije prvi put da se potrošači žale na kvalitet proizvoda.

Instagram-Printscreen

Nedavno je Beograđanka D. K. kupila mesni narezak, a kada je otvorila pakovanje videla je da je ubuđan, a pre nekoliko dana je žena kupila kore za pitu koje su takođe bile ubuđane.

Pre nekoliko meseci na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija jednog Beograđanina koji je kupio zamrznutu picu u jednom marketu u Barajevu kojoj nije istekao rok, ali ona se ubuđala.

Na fotografijama se vidi okrugla pica koja je cela ubuđana, a rok trajanja je do 5. aprila 2024. godine.

Pre nekoliko dana jedan čovek se požalio na to da u jednoj prodavnici prodaju bombone za decu sa rokom koji je istekao pre godinu dana!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MESO PUNO BUBA: Beograđanka kupila meso, a kada je otvorila pakovanje usledio je ŠOK! (FOTO)”

  1. Dobro je da ste i ovako nešto objavili . Bravo za novinu Hepi , Hrvati nema dana dok njihova tržišna inspekcija ne pronadje neki proizvod koji nije sanitarno ispravan čak i otrovan, slika, predmet, deklaracija i sve ostalo što ide uz to .
    Zato Novine ili sajt kao što je ovaj treba da služe gradjanima , dok ne objave koja je firma, i ne uslikaju robu , ništa od ovakvih objava, da li je bila inspekcija u toj radnji u toj firmi , sigurno da nije , zato ništa od toga , prvo inspekcija pa kazna ili zatvaranje firme, uništavanje svih proizvoda , šta vrede bolnice i ostalo ako se ne brine o zdravlju ljudi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter