Izvor: Alo.rs
30.07.2023 u 17:12
0

NEVREME STIGLO U BEOGRAD: Kiša praćena grmljavinom i JAKIM VETROM

Olujno nevreme koje je prethodno pogodilo Hrvatsku stiglo je i u Srbiju, a na udaru je prvo bio sam sever zemlje, a sada je stiglo i u Beograd.

Potom su obilne padavine, grmljavina i povremeno jak vetar pogodili Suboticu, gde su čak pojedine ulice bile poplavljene.

Nevreme se kretalo sa severa Srbije istočno, te je potom kiša padala i u Novom Sadu.

Naime, nevreme praćeno snažnijim vetrom pogodilo je delove Beograda koji su bliže Novom Sadu.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Oblačno i svežije, temperatura do 30 stepeni

Delovi zemunskih naselja bliže putu ka Novom Sadu pogođeni su udarima vetra i snažnog pljuska. Na udaru je prvo bilo Zemun Polje.

Upozorenje na pljuskove s grmljavinom i jakim vetrom

Tokom poslepodneva na području južne Bačke, Sremu, Podrinju, Mačvi, kao i u Kolubarskom, Zlatiborskom i Moravičkom okrugu pojava pljuskova sa grmljavinom i jakim vetrom u zoni pljuska, lokalno je moguća i pojava sugradice i grada,stoji u upozorenju RHMZ objavljenom u 16.42 sati.

Kada je u pitanju Beograd, iz ovog republičkog zavoda su naveli da se takođe mogu očekivati padavine.

„Na teritoriji Beograda lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom“, navodi se na sajtu RHMZ.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter