Izvor: TANJUG
31.05.2022 u 07:06
0

NOĆ ZA NAMA: Mirna noć u Beogradu

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, bez većih saobraćajnih nezgoda i incidenata, a pomoć su najviše tražili hronični bolesnici, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U manjoj saobraćajnoj nezgodi u 01.35 časova na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca jedna osoba je lakše povređena i prevežena u Urgentni centar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osim ovoga na javnom mestu ekipe Hitne pomoći su uglavnom intervenisale zbog alkoholisanih osoba.

Dežurale su 22 ekipe koje su ukupno obavile 73 intervencija, od čega 15 na javnim mestima.

Kao i prethodnih dana javljali su se hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima, naveli su iz Hitne pomoći.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter