Izvor: Tanjug
01.08.2020 u 18:28
0

POJAČANA KONTROLA SPLAVOVA: Apel vlasnicima da poštuju mere!

 Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture najavilo je danas pojačanu kontrolu splavova i pozvalo je vlasnike da poštuju mere koje je propisao Križni štab za sprečavanje zarazne bolesti kovid- 19.

U saopštenju se navodi da je primećeno održavanje žurki, proslava i svadbi na Dunavu i Savi, čime su pojedini ugostitelji želeli da zaobiđu primenu naloženih mera Kriznog štaba koje se odnose na rad klubova, restoran i drugih objekata na kopnu.

PROČITAJTE JOŠ

PREDSEDNIK MEKSIKA OŠTRO IZJAVIO: Staviću masku kad nestane korupcija!

SUKOB MIŠLJENJA EPIDEMIOLOGA: Dr Kisić Tepavčević odgovorila na kritike dr Zorana Radovanovića

AKADEMIK DRAGOSLAV MIHAILOVIĆ: Dobro je što Vučić ne poteže jugoslovensku opciju

ZLATIBORSKI OKRUG: Još 31 oboleli od KORONA VIRUSA!

Dodaje se da je inspekcija u prethodnom periodu izvršila nekoliko kontrola i napisala tri prekršajne prijave zbog nepoštovanja odredaba saopštenja brodarstvu sa rasponom kazni od 200.000 dinara do dva miliona dinara.

Uprkos tome, uočeno je da pojedini vlasnici i dalje oglašavaju organizovanje žurki i drugih proslava na splavovima, vrlo svesni da time direktno krše propise, zbog čega će se pojačati inspekcijske kontrole u predstojećem periodu.

SVE O SPORTU

(UŽIVO) PRVO KOLO SUPERLIGE: Napredak – Partizan

Ćiro Imobile je ZLATNA KOPAČKA Evrope!

ZVEZDA OBJAVILA IZGLED NOVOG DRESA: Dominira bela boja, a crvena ima moderan dizajn (FOTO)

POSEBNA PORUKA BASTIJANU: Ana mu ČESTITALA na OVAJ način (FOTO)

Saopštenje brodarstvu predstavlja instrument za realizaciju mera koje je utvrdio Krizni štab, pri čemu se naglašava da nije zabranjen rad splavova tokom dana, već nakon 23 časa, kao i svih drugih objekata na kopnu.

Takođe, dozvoljeno je okupljanje najviše 10 lica na splavu, s tim što rastojanje između prisutnih lica mora biti najmanje 1,5 metar, kao i da je zabranjeno organizovanje žurki i proslava na njima, s obzirom na to da se time krše naložene epidemiološke mere zaštite stanovništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter