Izvor: Alo.rs
23.09.2023 u 09:01
0

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE ZA BEOGRAD: Evo kad tačno stižu olujni vetar, BUDITE NA OPREZU

Republički hidrometeorološki zavod izdao je rano jutros upozorenje za područje Srbije na obilne padavine, lokalnu pojavu grada i olujni vetar, dok se posebno upozorenje odnosi za područje Beograda za nedelju, 24. septembra.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, naoblačenje sa kišom, plјuskovima i grmlјavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje će večeras i tokom noći ka nedelјi zahvatiti područje Beograda, intenziviraće se u nedelјu pa se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnim padavinama od 30 do 60 mm za 24 h, lokalno i više.

U Beogradu se danas očekuje sunčano i tropski toplo. U toku večeri jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. SEPTEMBAR: OBILNE PADAVINE, OLUJE i NAGLI PAD TEMPERATURE

Duvaće južni i jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jak severozapadni. Jutarnja temperatura 22°C, maksimalna dnevna 34°C.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter