Izvor: Happy BSC
29.07.2021 u 06:59
0

ALEKSANDAR ŠEŠELJ O INCKOVOM ZAKONU SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ne samo da se zabranjuje drugačije mišljenje – ZABRANJUJE SE I ISTINA!

Aleksandar Šešelj bio je gost jutarnjeg programa Dobro jutro Srbijo. Sa Marićem je  dao svoj sud o aktuelnim temama nedelje za nama. Pored ostalih, osvrnuo se na novi Inckov zakon o zabrani negiranja genocida.

VAŽNO:

ZAPOČNITE DAN UZ „DOBRO JUTRO SRBIJO“ Zašto se Priština oglušila o Vašingtonski sporazum? Koji je nacionalni cilj u domenu energetike? Novak Silni,juriša na zlato!

PREDSEDNIK SE OGLASIO IZ SKOPLJA:Za par godina nećemo imati granice, ovde se stvara istorija!

ŠAPIĆ: U Srbiji se trenutno piše i stvara ekonomska istorija (GALERIJA)

– Danas imamo verbalni delikt u nametnutom zakonu u BiH. Ne samo što se zabranjuje drugačije mišljenje, ovde se zabranjuje i istina. Mislim da od tih hapšenja nema ništa. 

Aleksandar Šešelj je, između ostalog, pohvalio ono što se dešava u Republici Srpskoj. Kako kaže, ujedinile su se vlast i opozicija protiv istog cilja, ovog Inckovog zakona.

Osvrnuo se na iskaze Belivuka i Miljkovića, pa prokomentarisao i poslednja dešavanja oko njihovog slučaja.

– Uzimate iskaze Velje Nevolje kao potpuno istinite. Veruje im se samo zato što su protivnici režima, a sedam meseci slušamo kako je predsednik prisluškivan. Važno je da se sazna ko je iz politike stao iza njih. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter