Izvor: Happy BSC
27.09.2021 u 22:57
0

ALJOŠA MILENKOVIĆ U „ĆIRILICI“: Krajnji cilj Nemačke je UNIŠTENJE srpskog naroda

Gost večerašnje emisije „Ćirilica“ bio je novinar Aljoša Milenković i govorio je o negativnom uticaju Nemačke na Srbiju.

Milenković je skrenuo pažnju na to ko je glavni igrač u Evropi koji vekovima radi o glavi srpskom narodu: 

– Zaboravljamo da pričamo o glavnom igraču ovde koji vekovma radi o glavi srpskom narodu. Zaboravljamo da pričamo o Nemačkoj.  Svejedno da li se tamo vladar zove Hitler ili Kajzer Vilhelm –  oni imaju jedan cilj, a to je uništavanje srpskog naroda.

PROČITAJTE JOŠ: KFOR PREDUZEO DALJE KORAKE: Pojačane patrole i razmeštene jedinice na prelazima Jarinje i Brnjak!

Gost se osvrnuo i na pokrštavanje Lužičkih Srba i Englesov stav o Srbima: 

– Setimo se nasilne asimilacije i pokrštavanja Lužičkih srba kojih j sa 5 miliona spalo na četrdesetak hiljada.

– Engels objavljuje natpis o tome šta će biti kada krene revolucija i koje narode treba fizički uništiti i među njima su naravno, Srbi. Oni su Srbe videli kao narod druge kategorije. 

Takođe, Aljoša Milenković se prisetio i iskustva sa snagama KFOR-a koje su razbijale demonstracije Srba na Kosovu: 

– Nikada neću zaboraviti scenu kada su  Srbi napravili blokadu puta, jer su Albanci van dogovora započeli radove na srpskoj strani. Došle su nemačke snage KFOR-a, mladići od dvadesetak godina koji su bli u opremi za razbijanje demonstracija. Sa druge strane je bio srpski narod koji je bio naoružan. Jedan sedamedsetogodišnji srpski starac pruža Nemcima sveću bez pokazivanja agresije, a nemački vojnik pruža ruku između dva štita i prska srpskog starca u oči suzavcem. Ova scena je kompletno sažela sve ono što Nemačka našem narodu sve ove vekove radi. 

PROČITAJTE JOŠ: SAMO U EMISIJI „ĆIRILICA“: Da li će Rusija pružiti vojnu pomoć Srbiji? Da li je Rusija finansirala Crnu Goru da se odvoji od Srbije?

Milenković je još jednom sažeto objasnio nemačke ciljeve kada je Srbija u pitanju: 

– Krajnji cilj Nemačke je nestanak srpskog naroda. U Nemačkoj se srpsko pitanje rešilo, a sada ostaje da se ono reši i u Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter