Izvor: BSC HAPPY
26.11.2023 u 17:44
0

AMERIČKA TAJNA SARADNJA SA VANZEMALJCIMA: Za BSC Happy portal EKSKLUZIVNO OTKRIVA PROF. DR MILOŠ LABAN – „Nisu samo Amerikanci…“

Američka naučna i vojna dostignuća uvek su bila fenomen cele planete, a ipak se bespogovorno tvrdilo da su za njih samo zaslužni Amerikanci. Poslednje decenije protekle su u sumnjama u verodstojnost američkog uspeha u naučnim i vojnim poljima, te su isplivali dokazi koji bi mogli da posvedoče da Vašington ipak uz pomoć moćnijih od sebe biva neprikosnoven u ovim oblastima – uz pomoć vanzemljaca.

Ekipa BSC Happy portala pokušala je, verujemo uspešno, da odgovor pronađe kod prof. dr Miloša Labana, koji je pored stručnog mišljenja, podelio i svoje iskustvo bliskog susreta.

KALABIĆ ZA BSC HAPPY: „Draža Mihailović zaslužuje spomenik u prestonici uz sve državne počasti!“ (VIDEO)

Profesor Laban je odmah na početku izneo šokantnu tvrdnju da ne sarađuju samo Amerikanci sa vanzemaljcima
 – Ne bih rekao samo za Amerikance, tu postoji i mnogo više dokaza za SSSR, sada za Rusiju. Nema sumnje da statistika govori u prilog tome, da u tolikim svetovima, gde ima stotine hiljada planeta sličnih Zemlji, da postoje vanzemaljci. Još od prvih susreta sa njima, konstatovano je da bi to moglo poprilično da poremeti socijalnu stabilnost cele planete. Ja bih ovde izneo izjavu Dimitrija Medvedeva… – nastavio je Laban iznoseći nepobitne tvrdnje o postojanju vanzemaljaca.
Ostatak profesorove izjave možete pogledati u VIDEU ispod:
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter