Izvor:
07.06.2019 u 14:00
0

AUSTRIJA: Zaplenjeno 1,6 tona metamfetamina!

Australijske vlasti saopštile su danas da su zaplenile 1,6 tona metamfetamina poreklom sa Tajlanda, u najvećoj zapleni droge u toj zemlji.

Pošiljku, koja je bila sakrivena u zvučnicima isporučenim iz Bangkoka, otkrili su pripadnici Australijskih graničnih snaga (ABF) u Melburnu, saopštile su vlasti, preneo je Kjodo.

– Ovo je najveća zaplena meta koju smo ikada videli u ovoj zemlji i pokazuje ne samo drsku prirodu onih koji su uključeni u ovu kriminalnu aktivnost, već i odlucnost ABF u Viktoriji i širom zemlje da zaustave taj uvoz – izjavila je regionalni komandant ABF Viktorija Kreg Palmer.

Službenici su pronašli 1,596 tona metamfetamina ulične vrednosti 834 miliona američkih dolara i 37 kilograma heroina.

ABF i Australijska federalna policija nastavljaju istrage, a za sada još niko nije uhapšen.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter