Izvor:
03.04.2018 u 13:44
0

AUSTRIJSKI KANCELAR KURC: Formirao je „tink tenk“ u svom kabinetu sa ciljem analize, planiranja, kao i izrade strategija!

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc formirao je "tink tenk" u svom kabinetu sa ciljem analize, planiranja, kao i izrade strategija.

Savetnica za ekonomiju Antonela Mei Phtler rukovodi jedinicom koja se naziva "radarom budućnosti", kao i "pulom eksperata".

U kabinetu kancelara formirana je jedinica koja će se baviti izradama strategija, analizom i planiranjem pod imenom "Tink Austria".

Ta jedinica ima nalog da se bavi srednjeročnim i dugoročnim temama i izradom mogućih odgovora na ta pitanja.

Šefica jedinice Mei-Pohtler je donedavno bila partner i šefica "Boston konsalting grupe" u Beču i Minhenu, kao i savetnica Kurca tokom predizborne kampanje.

Najmlađi šef vlade u svetu uspostavljanjem nove jedinice u svom kabinetu želi da se bavi i dugoročnim planiranjem politike Austrije, pre svega predviđanjem mogućih izazova i izradom potrebnih odgovora.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/GloriaMagazinSrbija‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter