Izvor:
24.08.2018 u 16:30
0

AUTOBUSU U FINSKOJ OTKAZAĆE KOČNICE: Četiri osobe preminule, dvadesetoro povređeno!

Četiri osobe su stradale, a više od 20 je povređeno kada je jedan autobus u centralnoj Finskoj udario u automobile, nakon čega je probio most i pao na železničku prugu, saopštila je finska policija.

Finska televizija YLE je javila da je autobus najpre udario u pet putničkih automobila koji su stajali na crvenom svetlu u finskom gradu Kuopio, da bi nakon toga pao na prugu.

– Kratko smo razgovarali sa vozačem autobusa koji nam je rekao da je pokušao da zakoči, ali da kočnice nisu radile, nakon čega je pokušao da izbegne druga vozila – izjavio je portparol policije Mika Mutanen za agenciju

AP.

Više od 20 lica je prevezeno u bolnicu u tom gradu, koji je oko 350 km udaljen od Helsinkija.

Autobus bele boje pripada kompaniji Kemin Likene. Finski premijer Juha Sipila izrazio je saučešće porodicama nastradalih.

Kurir

Foto: youtube/printscree

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter