Izvor:
15.03.2018 u 15:21
0

BEČ NA NOGAMA ZBOG MOGUĆEG TERORISTIČKOG NAPADA: Austrijska policija i vojska u stanju pripravnosti!

Austrijska policija, nakon tri brutalna napada nožem nasred ulice u Beču, upozorena je na moguće terorističke napade.

U proteklih par dana izbeglice i Austrijanac egipatskog porekla napali su nožem jednu porodicu, jednog vojnika i policajca, zbog čega je Bečka služba za zaštitu ustavnosti i borbu protiv terorizma (LTV) izdalo upozorenje policiji.

Svim policijskim stanicama je upućena poruka u kojem LVT upozorava na opasnost novih napada. Posebno upozorenje upućeno je policajcima koji se bave turskim institucijama u Beču. Naime, LVT strepi zbog poziva kurdske levičarsko ekstremističke organizacije preko interneta na "borbu u evropskim gradovima".

Mete napada su turske ustanove, kojih ima i u Beču, a motiv je osveta za opsadu kurdskog Afrina u Siriji. Takođe i u vojsci je podignuto stanje pripravnosti u Beču, te su povećane mere bezbednosti.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter