Izvor:
27.02.2017 u 21:18
0

BEKER SE UDALJIO OD NOVAKA: Nije u redu da komentarišem Đokovićeva!

Doskorašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, smatra da je neprikladno da više preko medija daje bilo kakve savete srpskom teniseru, pošto nije član njegovog stručnog štaba.

Beker je priznao da je bio veoma iznenađen što je Đoković ispao u ranoj fazi turnira u Melburnu, ali da i dalje veruje da će se vratiti u nekadašnju formu.

– To što su Đoković i Marej ispali u ranoj fazi Australijan opena govori da i najbolji na svetu mogu da imaju probleme ako ne igraju svaki meč sa sto odsto snage i koncentracije. Novak zna kako da se vrati u vrh, kojim putem mora da prođe, ali nije prikladno da bilo šta više govorim na tu temu, jer nisam više deo njegovog tima. Uz to, ne znam kako danas izgleda njegov dnevni raspored, na šta je fokusiran, koliko trenira – priznao je Boris Beker.

Novak Đoković bi u utorak trebalo da zaigra na turniru u Akapulku, prvom posle eliminacije sa Australijan opena.

happytv.rs
Foto: Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter