Izvor:
17.05.2017 u 01:57
0

Bogdan Obradović za Happytv.rs: SAMO OVO NEDOSTAJE NOVAKU DA BI VRATIO ŠAMPIONSKO SAMOPOUZDANJE!

Bogdan Obradović, bivši selektor Teniske reprezentacije Srbije, za Happytv.rs, govori o Novaku Đokoviću i njegovoj pobedi na mastersu u Rimu.

Bogdanović primećuje da je Đoković na pragu stare forme i da se nada da je pred njim blistav period.

– Očigledno je da Novak podiže formu, emocije ispoljava na pravi način. Ima dobru kondiciju i koordinaciju. Ono što bi mu sada palo najbolje je svakako osvajanje turnira i vraćanje šampionskog pouzdanja – kaže Obradović.

Stručnjak otvoreno kaže i da podržava odluku Novaka Đokovića da otpusti stručni štab.

– Podržavam tu njegovu odluku. Tačnije to je njihova zajednička odluka. Znam da im je svima bilo teško da donesu tu odluku, ali to je profesiopnalni sport i tako nešto je sasvim normalno. Uvek je potrebna nova filozofija. Drago mi je što se kod njega vidi velika žela i volja za tenisom, Motivisan je maksimalno da nađe rešenje za svaku prepreku. Vide se pozitivni pomaci i nadam se da će Novak opet da za sija na prvom mestu – zaključuje Obradović.

Happytv.rs
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter