Izvor:
09.01.2018 u 01:32
0

Britanska mornarica pratila četiri ruska broda kroz Lamanš!

Patrolni brod britanske mornarice pratio je ruske brodove kroz Lamanš, saopštilo je danas britansko Ministarstvo odbrane i dodalo da je to najnoviji znak porasta ruske pomorske aktivnosti u blizini britanskih voda tokom prazničnog perioda.

Brod kraljevske mornarice Vestminster poslat je da prati kretanje četiri ruska broda tokom vikenda, koji su prolazili blizu britanskih voda i kretali se ka severu, preneo je Rojters.

Kako se navodi, veruje se da su se ruski brodovi, sa pomoćnim čamcima vraćali iz operacija na Bliskom istoku.

"Lamanš je od izuzetne važnosti za Veliku Britaniju i veoma je važno da Vestminster i kraljevska mornarica motre na ovu ključnu stratešku vezu", navodi se u saopštenju.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter