Izvor:
20.12.2016 u 20:45
0

Crni dani za MOSKVU: Ubijen JOŠ JEDAN ruski diplomata!

Visokopozicionirani ruski diplomata je pronađen ubijen hicima iz vatrenog oružja u Moskvi, javili su danas mediji.

Petr Polšikov (56) je pronađen u svom domu u prestonici s ranama od metka na glavi. Informaciju o ubistvu je objavila TV Ren, nedugo nakon vesti o ubistvu ruskog ambasadora u Ankari Andreja Karlova

Okolnosti pucnjave nisu poznate, a policija ispituje sve moguće teorije o ovom ubistvu. Pored tela su stanu na Balaklavskom prospektu su pronađene i dve čaure. Pištolj je pronađen ispod lavaboa u kupatilu.

TV Ren je pokazala i snimke s mesta zločina. Supruga diplomate je bila u stanu, ali nije povređena.

Prema navodina medija Polšikov je bio glavni savetnik u odeljenju za Latinsku Ameriku u ruskom Ministarstvu inostranih poslova. Prethodno je službovao u ruskoj ambasadi u Boliviji. Ministarstvo spoljnih poslova je u kratkom saopštenju navelo da njegova smrt nema veze s obavljanjem posla.

Blic
Foto:Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter