Izvor: Kurir.rs
01.12.2023 u 08:53
0

DANAS NA RAČUNE LEŽE 10.000 DINARA: Ova kategorija će se danas opariti

Korisnicima prava iz oblasti socijalne zaštite danas kreće isplata jednokratne novčane pomoći u iznosu od 10.000 dinara.

STIŽE JOŠ NOVCA ZA GRAĐANE: Požurite, rok za prijavu je 6. decembar

Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ovu pomoć dobiće svi korisnici prava iz oblasti socijalne zaštite koji su ostvarili to pravo zaključno sa 24. novembrom.

Precizira se da će novac dobiti nosioci svi koji su ostvarili pravo na novčanu socijalnu pomoć, odnosno nosioci prava i članovi porodice, kao i oni koji su ostvarili pravo na dodatak za pomoć i negu drugog lica i posebnu novčanu naknadu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter