Izvor:
26.05.2017 u 18:15
0

ĐOKOVIĆ STARTUJE PROTIV ŠPANCA GRANJORESA U ODBRANI TITULE NA ROLAN GAROSU!

Srpski teniser Novak Ðoković odbranu titule na Rolan Garosu počinje mečom u prvom kolu protiv Španca Marsela Granoljersa, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

Duel Ðokovića i 76. tenisera sveta biće njihov četvrti međusobni, a u sva tri prethodna susreta slavio je Srbin i to bez izgubljenog seta.

U slučaju pobede Ðokovića u narednoj rundi moguć je srpski derbi jer bi se sastao sa pobednikom meča između Janka Tipsarevića i Žoaa Souze iz Portugalije.

U istom delu kostura su Austrijanac Dominik Tim, sa kojim bi Ðoković mogao da se nađe u četvrtfinalu, kao i Španac Rafael Nadal sa kojim je sudar mogu u polufinalu.

Srbija će u Parizu imati još dva predstavnika u muškoj konkurenciji, Viktor Troicki na startu igra protiv Rusa Jevgenija Donskoja, a Dušan Lajović protiv Brazilca Tomaša Belučija.

Kod žena, Jelena Janković čeka protivnicu iz kvalifikacijama, gde je do trećeg kola stigla Aleksandra Krunić i ima šansu da izbori plasman u glavni žreb.

Otvoreno prvenstvo Francuske počinje u nedelju, a nagradni fond iznosi 16.790.000 evra.

Izvor: Tanjug
Foto: tennistv/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter