Izvor: Alo.rs
27.11.2020 u 13:50
0

DOKTOR STEVANOVIĆ MORAO DA REAGUJE ZBOG BAHATOSTI: Audi blokirao ulaz u Infektivnu kliniku (FOTO)

Užasna scena ispred Infektivne klinike

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je ispred Infektivne klinke nepropisno parkiran automobil koji onemogućava ulazak kola Hitne pomoći koje dolaze sa teškim bolesnicima.

U dogovoru sa doktorom Stevanovićem doneta je odluka da se na ulazu u Infektivnu kliniku postave stubići kako bi se stalo na put građanima koji ne poštuju pravila.

SVE O KORONI

PREDSEDNIK SAD O VAKCINI PROTIV KORONE: Isporuka će početi sledeće nedelje!

SRBIJA U KANDŽAMA KORONE: Nikad više preminulih od kovida-19 od početka epidemije

ALARMANTNA SITUACIJA: Najtežih deset dana pred nama

DOKTORKA RADOSAVLJEVIĆ UPOZORAVA NA OVE SIMPTOME: SVE VIŠE OSOBA IMA ASIMPTOMATSKU UPALU PLUĆA

„Svaki dan smo imali nekog bahatog vozača koji parkira na ulazu u intenzivnu negu Infektivne klinike!? Tu gde dolaze najteži kovid bolesnici nekome pada napamet da parkira automobil. Pogledajte primer od juče sa parkiranim audijem. E zato sam naložio, u dogovoru sa dr Stevanovićem, da Grad postavi stubiće. Od danas nema parkiranja kao što možete da vidite. Nažalost, drugog načina nije bilo. Svaka podrška našim hrabrim lekarima, sestrama i drugom osoblju Infektivne klinike. A ove što su do jutros ovako parkirali neka je sramota. Ako obraza imaju“, napisao je Goran Vesić.

Сваки дан смо имали неког бахатог возача који паркира на улазу у интензивну негу Инфективне клинике!? Ту где долазе…

Posted by Горан Весић on Четвртак, 26. новембар 2020.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter