Izvor: Alo.rs
19.12.2020 u 16:45
0

DOKTORKA IZGUBILA BITKU Vera Rajić preminula od korona virusa!

Doktorka Vera Rajić (77), jedan od najpoznatijih pedijatara u Šapcu preminula je danas u šabačkoj bolnici zbog komplikacija usled infekcije korona virusom.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PO GRADOVIMA Beograd stao na kotu 1.000

OTKRIĆE BRITANACA Novi soj kovid 19 brže se širi!

DOBRA VEST NA SVETOG NIKOLU! Padaju korona brojke!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

GOJKOVIĆ: Fajzerova vakcina ispunjava sve propisane standarde

Poznata doktorka je ceo radni vek posvetila najmlađima. U bolnici u Šapcu je kao specijalista pedijatrije lečila generacije dece, a nakon penzionisanja je nastavila da radi u privatnoj praksi.

– Najveća je sreća pružiti pomoć kada je potrebna. U duši osećate spokoj i sreću. Volim da lečim i pomažem bolesnima, posebno deci, božjim anđelima – stoji na njenom Fejsbuk profilu, koji je nakon objavljivanja tužne vesti preplavljen objavama saučešća i podrške njenoj porodici i porukama zahvalnosti brojnih ljudi kojima je tokom radnog veka pomagala.

PROČITAJTE OBAVEZNO

PRESEO IM NIKOLJDAN! Upao kod čoveka na slavu, pa zbog duga pretukao celu porodicu-i majku invalida u kolicima!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Starica skočila sa sprata staračkog doma!

SLAVNI AUSTRALIJANAC O ĐOKOVIĆU: On nije srećan ni sa 20 Grend slemova!

Dr Vera Rajić je bila član Rotari kluba u Šapcu, gde je u jednom periodu obavlja dužnost predsednika.

Još od perioda studija na Medicinskom fakultetu do danas bila je i veliki humanista, aktivno se angažujući u radu Crvenog krsta.

Poslednjih 15 godina na šabačkoj televiziji „As“ pripremala je i vodila emisiju „Vaš lekar“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter