Izvor: happybsc
25.01.2021 u 16:43
0

DR BELOJEVIĆ OTKRIO U „POSLE RUČKA“: Ovo je prava vakcina!

Dr Goran Belojević se priključio dr Vladimiru Jakovljeviću i dr Vojislavu Šešelju u koji je rekao svoje mišljenje o vakcinama.

ŠEŠELJ U „POSLE RUČKA“ Primiću kinesku vakcinu, „Fajzerova“ nije dovoljno ispitana

– Ja sam se opredelio za kinesku kao najbolju vakcinu. Nauka kaže da nije sve jedno, za Srbiju je najbolja kineska vakcina koja se pravi na klasičan način, ovo su sve ostalo genetske manipulacije – rekao je Belojević, gostujući u emisiji „Posle ručka“ Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter