Izvor: HAPPY BSC
04.01.2023 u 11:45
0

EKSKLUZIVNO NA TV HAPPY: Ispovest bivše supruge Sime Spasića! DECA SU MI OTETA! UNIŠTIO NAM JE ŽIVOTE!

Bivša supruga Sime Spasića iznela je šokantnu ispovest na TV HAPPY

Simo Spasić je odbio da se pojavi u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY i suoči se sa bivšom suprugom Sandrom Stanković.

Njoj je oduzeto petoro dece, izgubila je starateljstvo nad njima. Iako ima rešenje da joj se vrate, ništa se još uvek ne dešava. Od svih institucija Sandra traži pomoć.

Ona je gostujući kod Milomira Marića kazala:

-Meni nisu deca oduzeta nego su oteta. To nisu sva Simina deca, ali me on predstavio u najgorem svetlu. Organizovao je otmicu sve dece. On hoće da dokaže kako sam ga lažno prijavila za silovanje. Evo sada ga ne prijavljujem. On je meni i deci uništio život. Odmah nakon venčanja htela sam da se razvedem. Sa Simom imam dvoje dece. Sumnjam da je i treće dete njegovo.

Sandra je dodala:

-On ima presude posle otmice. Ja imam rešenje da se deca vrate. Ja imam petoro dece sa četiri muškarca, ali sumnjam da je treće njegovo. Tražim ponovo da se radi DNK. Mnogo ljudi je protiv mene koji su uz njega. Deca su oteta 2013. On je pre izlaska iz zatvora oteo decu. Imam presudu da sam zakonski staratelj, ali on preko jedne žene organizuje da decu smesti u ustanovu. I ja sam bila u zatvoru zbog napada na službeno lice. Ometala sam službeno lice u vršenju dužnosti, ali se posle ispostavlja da to lice nije radnik službe. Bila sam tri meseca. Sa petim detetom sam se porodila u Požarevcu u zatvoru. Ponovo sam bila u zatvoru zbog napada na socijalnu radnicu. Organizovala sam i protest da tražim otetu decu.  Proglašavali su me i da sam lice u bekstvu.

Sandra Stanković negira da je od bilo koga dobila instrukcije da optužuje Simu Spasića. Bivša supruga Sime Spasića tvrdi kako je on proganjao nakon razvoda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter