Izvor: bsc happy portal
14.02.2023 u 15:36
0

Ekskluzivno za TV HAPPY! Dr NESTOROVIĆ otkrio šta je njegova majka PREDVIDELA: Uvek sam verovao u njenu intuiciju!

Dr Branimir Nestorović gostujući u emisiji "Posle ručka" na TV HAPPY govorio je o svom privatnom životu.

Mnogi ga nazivaju „ludim naučnikom“, ali mu to ne smeta. Svakako se izdvojio od svih doktora u ova teška vremena i uneo narodu malo vedrine.

Dr Branimir Nestorović je bez sumnje ličnost koja je obeležila vreme korone i verujemo da će ući u istaknute ličnosti u ova teška vremena za sve nas.

http://FILIP RODIĆ U „ĆIRILICI“: „Mi bismo time izdali sami sebe ukoliko bismo uveli sankcije Rusiji!“

U emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY Dr Branimir Nestorović ispričao je zanimljivu priču.

-Moja majka je bila vidovita u izvesnom smislu, znala je šta će da se desi i ja sam slušao njenu intuiciju. I nikada nisam pogrešio kada su ljudi i digađaji u pitanju. Ispričaću vam jedan realan događaj. Umro mi je otac kada sam bio student prve godine medicine. U tom trenutku svi koji ostanu bez novca , znamo da je pozajmljivanje neomiljen sport kod Srba. Trebalo je da krenem na fakultet i rekao sam mami da imam još novca za markicu za ovaj mesec, a za sledeći već nemam. Pitao sam je da li da se švercujem, šta da radim. A, ona mi kaže da je sve rešeno jer je sanjala tatu. Pitam je ima li nekog pouzdanijeg od pokojnog oca. U tom trenutku, zvoni poštar i kaže joj da časti, stiglo je sedam penzija unazad od pokojnog oca. I moja majka viče „Hvala ti Mićo“.., kazao nam je Nestorović.

Doktor je dodao da ima više priča koje su u vezi sa vidovitošću njegove majke.

-Ima fenomen koji je vrlo jednostavan. Žena kad se porodi, dete spava i probudiće se tek kad joj dođe mleko. Ono čuveno kad te neko zove telefonom, vi već znate da je on. Ili kada sanjate nekog, vidite ga. To se tretira kao neka paranauka, rekao je dr Branimir Nestorović.

Nastavite da gledate „Posle ručka“ na TV HAPPY svaki dan od 14:50.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter