Izvor: Telegraf
24.07.2022 u 12:41
0

EVO KADA NAM STIŽE PRAVO LETNJE OSVEŽENJE: Očekuju se ozbiljni pljuskovi sa grmljavinom, grad i olujni vetar

U utorak uveče na severozapadu, a tokom noći ka sredi i u ostalim krajevima lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi sa grmljavinom, pojava grada i jak i olujni vetar, upozorio je RHMZ.

Ovo je treće upozorenje RHMZ-a u nizu vezano za dane koji su pred nama i vremenske promene.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 24. JUL: Stiže blago zahlađenje! Danas će se smenjivati sunce i oblaci, mogući i pljuskovi s grmljavinom, temperatura i do 35 stepeni!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Upozorenje na visoke temperature

Danas na jugu i istoku Srbije veoma toplo sa temperaturama od 35 do 38 °C, lokalno i oko 40 °C.

Sutra na severu, u većini mesta oko 34 °C, u ostalim krajevima od 35 do 37 °C, a u utorak u celoj zemlјi od 35 do 39 °C.

U Beogradu vrućine u utorak

U utorak na području Beograda veoma toplo sa temperaturom oko 36 °C, dodao je RHMZ.

Podsetimo, pet gradova je juče dostiglo temperature od 40 stepeni, a mnogi su tvrdili da su u svojim mestima izmerili 50, čak i do 70 stepeni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter