Izvor: Alo.rs
09.06.2020 u 21:16
0

GENERAL MLADIĆ U KRITIČNOM STANJU! Porodica apeluje na nadležne!

Porodica strahuje od najgoreg ishoda, dok iz tribunala poručuju da će konačna presuda biti izrečena naredne godine, uprkos teškom zdravstvenom stanju bivšeg komandanta Vojske RS

PROČITAJTE JOŠ I OVO

OPET NOVI GRAD I GRMLJAVINE Upozorenje meterologa: Čeka nas još jedan OLUJNI DAN! (VIDEO)

NOVI SKANDAL U CRNOJ GORI!POLICAJAC PSUJE I OTIMA SRPSKU ZASTAVU (VIDEO)

NOVI SLUČAJ KORONE U OSNOVNOJ ŠKOLI! Nastavnik zaražen, obustavljena pripremna nastava! (FOTO)

CRNOGORCI TVRDE DA NEMAJU KORONU A virus u dom na Karaburmi doneo CRNOGORSKI STUDENT!

Ratko Mladić, bivši komandant Vojske Republike Srpske, životno je ugrožen, saznaje Kurir! Stanje mu se naglo pogoršalo posle operacije debelog creva pre oko dva meseca, a porodica tvrdi da i dalje ima unutrašnje krvarenje, da se od njih krije medicinska dokumentacija, te da bi Mladić u takvom stanju morao da bude u bolnici, a ne u zatvoru!

 

Alarmantno

Njegov sin Darko Mladić tvrdi da su mu se posle operacije debelog creva, kada mu je odstranjen i deo, pojavile brojne zdravstvene komplikacije, što u Hagu uporno ignorišu. Prema poslednjim informacijama do kojih porodica Mladić došla, general je prema svim parametrima loše, a srpski lekari upućeni u njegovo lečenje procenili su da on hitno treba da bude prebačen u bolnicu.

– Moj otac je veoma loše. Naši medicinski eksperti smatraju da ima unutrašnje krvarenje i da ga tamo ne leče na pravi način. Loša mu je krvna slika, hemoglobin je u crvenoj zoni, prema nekim parametrima, kako su nam objasnili, svega 4,4 što je alarmantno. Nismo dobili nikakva dokumenta o njegovom zdravstvenom stanju, niti preduzimaju adekvatne mere za njegovo lečenje. General je slab, iscrpljen i mi se bojimo da bi mogao najgori ishod da mu se desi, on je kritično – naveo je Mladić.

OVO MORATE ZNATI

ŠEŠELJ U KLINČU SA MARIĆEM! NISAM BIO MILOŠEVIĆEV ČOVEK, POKRALI SU MI IZBORE NA KOSOVU TAMO GDE NI NAŠI TENKOVI NISU MOGLI UĆI!

ATRAKTIVNA KALITEA Ako već niste odlučili kuda ćete ovo leto, ovo GRČKO LETOVALIŠTE je pravi izbor za vas (GALERIJA)

DESET NAJSMRTONOSNIJIH EPIDEMIJA ČOVEČANSTVA Neke haraju i danas!

OVO NIKAKO NE SMETE RADITI ZA VREME GRMLJAVINE!

PREOKRET U SLUČAJU PEDOFILA KOJI JE UBIO MALU MEDLIN Devojka sa Kosova je sada NA POTERNICI, OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

Odlaganje suđenja

Predsednik Međunarodnog suda u Hagu Karmel Ađijus juče je pred Savetom bezbednosti UN u Njujorku najavio da će procesi optuženima za zločine u bivšoj Jugoslaviji biti okončani u prvom delu 2021. godine, uključujući Mladića. Podnoseći polugodišnji izveštaj o radu sudskog mehanizma u Hagu, pravnog naslednika Haškog tribunala, sudija Ađijus istakao je da je do odlaganja došlo zbog pandemije koronavirusa.

– Njihove termine treba uslovno shvatiti, očigledno je zbog korone i generalovog zdravstvenog stanja došlo do novog pomeranja. S obzirom na njegovo zdravstveno stanje, nama kao porodici je najvažnije da mu se spase život – rekao je Mladić. Podsetimo, Ađijus je ranije pred SB UN najavio da će pravosnažna presuda Mladiću biti izrečena do kraja ove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter