Izvor:
04.07.2017 u 23:18
0

GOSTI U EMISIJI „POSLE RUČKA“ OTKRIVAJU: Da li u našem sportu ima dopinga?!

U emisiji "Posle ručka", Jovana Grgurević je razgovarala sa gostima na temu doping i o ljudima koji ga upotebljavaju. Ustaljeno je mišljenje da je doping za slabije sportiste koji ne mogu da trpe poraz a sa druge strane imamo i to da takvi ljudi imaju izraženiju grižu savesti.

Svetski prvaci u basketu su saglasni u mišljenju da u nasem sportu nema nedozvoljenih supstanci. Dušan Domović se našalio da momci iz basketa izgledaju kao programeri.

Kod nas je sve u vezi sa finansijskom situacijom tako da u nasem basketu nema dopinga u tolikoj meri i zakonom su predvidjene stroge kazne-naglasio je Marko Vasić,svetski prvak u basketu.

Zvonko Lozančić,trener tvrdi da naši sportisti imaju najveću doping kontrolu.

Ivana Spanović preko dvadeset puta bude na proveri pred takmičenje pa da li mislite da su joj dosad nasli nesto u krvi?! – kaže Lozančić. I dodaje da svetske sile poput Rusije i Nemačke sistematski dopinguju svoje sportiste.

Happy.tv.rs
Foto: Srpska Televezija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter