Izvor:
10.06.2017 u 23:26
0

GRAĐANI PRIBOJA MOGU DA ODAHNU: Ukinuta vanredna situacija!

U Priboju je danas ukinuta vanredna situacija uvedena 2. juna zbog nevremena praćenog obilnim padavinama koje je zahvatilo tu opštinu.

Predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović rekao je da je komisija obišla sve terene i da procenjena šteta na objektima i infrastrukturi iznosi oko 58 miliona dinara (više od 473.000 evra).

Mrdović je naveo da su najviše oštećeni mostovi, koji su potpuno ili delimično uništeni, kao i putevi, prenose beogradski mediji.

– Cilj nam je da to što pre vratimo u prvobitno stanje da bi obezbedili normalan život, pre svega, u seoskim sredinama – rekao je Mrdović.

Blic
Foto: Twitter/NensyRFC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter