Izvor: Tanjug
09.10.2021 u 14:33
0

GRADSKI ŠTAB DONEO ODLUKU: Maloprodaja i restorani do 24h!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Gradski štab za vanredne situacije doneo odluku da se radno vreme maloprodajnih objekata i restorana od danas do srede, 13. oktobra, produži do ponoći.

PROČITAJTE JOŠ: U Srbiji sutra oblačno i hladno, mestimično sa kišom!

Vesić je istakao da je odluka doneta zbog velikog broja stranih gostiju koji će posetiti Beograd tokom međunarodnog samita koji se održava povodom 60 godina od osnivanja pokreta nesvrstanih, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

PROČITAJTE JOŠ: TREĆI DAN POTRAGE ZA NASTAVNIKOM IZ TUTINA: Poslednji put viđen kod stadiona

„Beograd će biti dobar domaćin našim gostima i sada kao što je to bio u septembru 1961. godine. Beograd pobeđuje“, rekao je Vesić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter