Izvor: REPUBLIKA.RS
19.09.2023 u 20:24
0

GUBI IM SE SVAKI TRAG: Bračni par iz Srbije nestao u Grčkoj!

Na fejsbuk stranici Grčka info objavljeno je da su u Paraliji nestali Mirka i Mile Milosavljević iz Srbije.

Na istoj stranici je objavljeno da su oni u nedelju stigli na letovanje, i da su im od tada telefoni nedostupni.

„Dragi prijatelji posebno oni koji su trenutno u mestu Katerini Paralija. Imamo opet jednu akciju. U nedelju su u Paraliju stigli Mirka i Mile Milosavljević i našli su sobu u blizini plaže. Tada su se javili svojoj porodici, tačnije ćerki i sinu. Od tada njihova deca bezuspešno pokušavaju da ih dobiju ali oni su nedostupni. Kontaktirali su policiju u Kateriniju i dobili su informaciju da nemaju podatke da se ovim ljudima nešto dogodilo. Zbog toga bih zamolio sve vas koji ovo čitate a nalazite se u Paraliji da, ukoliko vidite ovaj par, da ih obavestite da ih deca traže i da su zabrinuta. Oni su došli sa automobilom crne boje marke BMW manjim iz serije BMW-a i imaju tablice iz Despotovca, znači DE. Zamolio bih sve da izbegnu u komentarima pretpostavke već da se koncentrišu na potragu. U prilogu vam dostavljam i sliku bračnog para. Svima koji se odazovu ovom apelu unapred se zahvaljujem u ime porodice, a i u svoje lično ime“, piše u fejsbuk grupi Grčka info.

MINISTARSTVO PROSVETE REAGOVALO NA NESREĆU U PEĆINCIMA: Naloženo da škola preduzme OVE mere

Njihov sin se oglasio i rekao da su im telefoni nedostupni od nedelje.

– Čuli smo se poslednji put u 17 h u nedelju kada su nam i rekli da su našli smeštaj u prvoj ulici do mora i da su ti ljudi kod kojih su iznajmili smeštaj govorili engleski – ispričao nam je i dodao:

Posle toga se sestra čula sa njima oko 19 h i od tada više nemamo kontakt sa njima. Zvali smo X puta, ali je telefon ugašen. Očekivali smo danas da se javi tata, da napuni telefon, međutim, ni danas ni juče ništa.

Istakao je i da je već dva dana njihov telefon nedostupan, a da su nestanak prijavili policiji koja je rekla da nemju informaciju da se bilo šta loše desilo.

Dodao je i da njihovi Milosavljevići nisu imali zdravstvene probleme, te da isključuju mogućnost da im je pozlilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter