Izvor:
30.12.2017 u 22:11
0

HAOS U HARKOVU: Opasao se eksplozivom, drži 11 ljudi u pošti, ima i dece!

Muškarac za kojeg se veruje da ima kod sebe eksploziv zabarikadirao se u pošti u ukrajinskom gradu Harkovu, kazao je lokalnom televizijskom kanalu 112 portparol policije Jaroslav Trakalo, prenosi Rojters.

"Njegovi zahtevi nam nisu poznati", rekao je Trakalo.

Ruska agencija Interfaks je prenela izjavu šefa regionalne policije Harkova Olega Beha da muškarac u pošti drži devetoro odraslih i dvoje dece.

Ukrajinski mediji javljaju da je policija blokirala taj deo grada i da se tu nalazi 20 policijskih vozila, vatrogasci i Hitna pomoc, kao i jedinica za demontiranje eksploziva, a očekuje se dolazak pregovarača s otmičarem.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter