Izvor:
29.04.2017 u 14:54
0

HOROR: Komšija je pomagao roditeljima da pronađu nestalu ćerkicu, a onda je telo pronađeno u njegovoj kući!

Telo šestogodišnje devojčice pronađeno je sakriveno u kutiji ispod kreveta 30-godišnjeg komšije, koji je njenim roditeljima danima pomagao u potrazi za njom.

Mala Haršita je nestala pre nedelju dana dok se igrala ispred svoje kuće u Bengaluru u južnom delu Indije. Roditelji su bili u kući i oko 18 časova je počela kiša pa su svoju jedinicu zvali da se vrati. Nije je bilo, niko je nije video i počela je potraga za njom.

Pridružio im se i 30-godišnji komšija Anil u čijem domu se desio monstruozan zločin. Haršita je nađena u umotanoj kutiji ispod njegovog kreveta. Policija sumnja da je devojčica silovana pre nego što je ubijena.

Anil je porodični prijatelj od 2009. kada se doselio u njihov kraj, oženjen je i ima dvoje dece, od šest i tri godine. Roditelji ubijenog deteta su šokirani, ne mogu da veruju da je to uradio njihov prijatelj, koji je sve vreme potrage glumio zabrinutost i davao im podršku. Majka je u bolnici, doživela je šok posle svega.

Zločin je otkriven tako što je u ponedeljak iz ubičine kuće počeo da se širi nesnosan miris. Policija je provalila u kuću i zatekla stravičnu scenu, krva je bila svuda, a telo malene devojčice počelo je da se raspada.

Kako je medijima rekao inspektor Raghavendra Svami, ubica je navodno pobegao u svoje selo blizu Kalaburagija, gde mu živi porodica.

Kada je bio dovoljno daleko, pozvao je jednog od komšija da kaže da je otišao kod svojih. Dva sata kasnije počeo je da se oseća smrad i tada su nas pozvali da opet dođemo.

Policija je pronašla telefon osumnjičenog, ali njega još nisu.

Blic
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter