Izvor: Telegraf.rs
14.01.2020 u 14:48
0

HUMANI GEST NIŠKOG KARDIOLOGA: Moniki poklonio novac od važnog priznanja!

Tomislav Kostić, direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti, jedan od dobitnika najvišeg priznanja grada Niša „11 januar“, poklonio je novčani deo nagrade Moniki Karimanović (12), žrtvi malčanskog berberina Ninoslava Jovanovića.

Objašnjavajuci humanu odluku, Kostić ističe da se radi o ličnom činu te da ne želi da se njegov gest shvati kao želja za sticanje publiciteta na mukama jedne devojčice.

DIVLJE SVINJE UNELE BOLEST: Afrička kuga se vratila u Srbiju!

 Vrlo emotivno sam preživljavao taj događaj jer sam otac dve devojčice od kojih je starija Monikinih godina. Kada sam obavešten da sam dobitnik nagrade, odmah sam odlucio da joj doniram novac. Nakon uručenja priznanja stupio sam u kontakt sa njenim roditeljima i sve smo se dogovorili. Ta suma ce biti upotrebljena za njen oporavak od trauma koje je preživela – kazao je Kostić.

Komentarišući laskavo priznanje, naglašava da ga doživljava kao nagradu za čitav kolektiv na čijem je čelu.

SVESKA SA TARIFAMA, DROGA, PARE… Brojni dokazi u stanu pohapšenih makroa (VIDEO, GALERIJA)

– Smatram da je to priznanje svim ljudima koji rade na našoj klinici. Kardiologija je grana medicine koja zahteva timski rad kako bi se postizali dobri rezultati, to je recept uspeha. Zato smatram da je to nagrada svima nama, a meni lično to je podstrek za dalji rad kako bismo Nišlijama u ovoj oblasti medicine obezbedili sve ono što donosi 21. vek – rekao je Kostić.

Najviše gradsko priznanje osim Kostića, dobio je i ženski fudbalski klub „Mašinac“ i glumac niškog Narodnog pozorišta Miroljub Nedović Riki.  Oni su podelili 500.000 dinara, koliki je novčani iznos nagrade. Priznanje se dodeljuje od 1995. godine u čast datuma kada je 1878. godine Niš oslobođen od Turaka.

GORE DRUŠTVENE MREŽE Srbi čeka vas posao, dnevnica 50 evra!

Mala Monika još se nalazi u Kliničkom centru u Nišu. Kako saznajemo, ona će u bolnici ostati do daljnjeg. 


PROČITAJTE JOŠ

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

SERGEJU PREKRŠAJNA PRIJAVA: Bahatost na naplati!

VLADO GEORGIEV PREŽIVEO NEZGODU: Pevač besan, proklinje krivce!

ISPLIVALA TAJNA PREPISKA SINA „TAJSONKE“ SA VIDIKOVCA: Mali podržao mamino batinanje milicajke! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter