Izvor:
23.01.2019 u 08:27
0

INFEKTIVNA KLINIKA U BEOGRADU DOBIJA NOV IZGLED: Renoviranje počinje na jesen!

Infektivna klinika u Beogradu, posle skoro čitavog veka, dobiće novi izgled, a renoviranje će početi na jesen.

Direktor Infektivne klinike Goran Stevanović rekao je da je jucerašnji sastanak sa predstavnicima Ministarstva i Kancelarije za kapitalna ulaganja završetak ogromnog posla za pripremu rekonstrukcije.

Stevanović je objasnio da rekonstrukciju Infektivne klinike otežava i to što mora da bude u neposrednoj blizini Klinickog centra i to je institucija koja radi 24 sata.

Dogovoreno je da nema prekida rada, da nema izmeštanja Klinike zahvaljujuci faznoj rekonstrukciju – naveo je Stevanovic i dodao da ce se na kraju izgraditi i jedan novi objekat.

Kako je dodao, projekat je sada u pripremi, a prvi radovi ce poceti na jesen.

Konacno se radi ono što se dugo ocekivalo – kaže direktor Infektivne klinike.

Infektivna klinika sastoji se od šest objekata, paviljonskog tima, koje je zub vremena ozbiljno naceo. Postoji 93 godine, a o kompletnom renoviranju i novoj zgradi prica se duže od 20 godina.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter