Izvor: HappyBSC
22.06.2020 u 21:39
0

ISTORIČAR MARKOVIĆ U ĆIRILICI: Opozicija mora da nađe lidere koji bi im dali legitimitet

– Kao naučnik vrlo sam zadovoljan jer je moja formula bila tačna. U Beogradu se prvi put desilo da Socijalistička partija ima veliki porast u centralnim gradskim opštinama – rekao je Predrag Marković. U većini demokratskim zemalja nema donje granice za vrednost izbora. Što se pregovora u Vašingtonu tiče, Albanci idu tamo posvađani, dodao je.

– Sad je uslov svih razgovora da Srbija zaustavi traženje zaustavljanja priznanja Kosova a da Kosovo neće tražiti da je prime u međunarodne organizacije – rekao je domaćin Marić.

– Takva situacija da opozicija nije ušla u skupštinu je proizašla iz toga što opozicija mora da nađe lidere koji bi im dali legitimitet. Oni imaju oštru nacionalističku politiku u zemlji, a onda idu i tužikaju po inostranstvu i ta situacija je takva da im ne uliva poverenje u inostranstvu da bi dobili podršku, istakao je Peđa Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter