Izvor: HappyBSC
22.06.2020 u 21:25
0

U ĆIRILICI LJUBIŠA RISTIĆ: NISU OVI RUSI ONI RUSI KAD JE JELJCIN BIO NA VLASTI!

– Mislim da je cilj ovih izbora bio legitimitet i Vučić je dobio veliki broj glasova. Nisam siguran da li je ovo sada neuspeh, kada ste sami u parlamentu. Sloba Milošević je imao ovakvu situaciju pa je posle nje brzo raspisivao nove izbore, rekao je istoričar Čeda Antić govoreći o tome koliko je bojkot opozicije bio dobar, u nastavku večerašnje „Ćirilice“.

– Tu se radilo o izborima u SRJ, a ne o izborima u Srbiji, istakao je Zoran Anđelković.

Potom se uključio Ljubiša Ristić naglašavajući:

– U ovoj zemlji se dolazi na vlast kada narod glasa i voljom naroda, a ne kada je kišni dan! Opravdavanje zašto i kako i opravdavanje bojkota je besmisleno, u ovoj zemlji se vlast dobija kad ideš na izbore. Ako niko spolja ne podržava opoziciju, oni nemaju šanse. Narod je glasao jer je zabrinut jer je Kosovo u pitanju, zato što je ekonomija krenula, zato što se više raznih faktora meša spolja. Ni Rusi više nisu oni Rusi od pre 20 godina kada je Jeljcin bio na vlasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter