Izvor: HAPPYBSC
22.06.2020 u 21:48
0

U ĆIRILICI VAŽNE LEKCIJE ZA BUDUĆNOST! PUT U EVROPU ZA ALBANCE VODI SAMO PREKO SRBIJE!

– Sad su se Amerikanci opredelili da podržavaju ekonomski deo pregovora, a Lajčaku su prepustili ostatak, on je taj koji je ispregovarao crnogorsku nezavisnost. Mi moramo da iznađemo neka rešenja koja su prihvatljiva i za Albance. Naprimer, ako kažemo da su Albanci na Kosovu naši građani onda moramo da se izborimo za viznu liberalizaciju za njih. Put za Evropu Albancima vodi samo preko Srbije. Za tehničke pregovore će ostati taj papir koji se zove pasoš. Ako smatramo da je to neka naša zemlja, a Srbija može za to ima kapacitet, moramo im dokazati da im je bolje da žive sa Srbima – objasnio je istoričar Marković.

– Politička stabilnost u Srbiji je izuzetno važna – istakao je Anđelković. Srbija je ekonomski ojačala, danas smo u situaciji da nas niko ne može sa strane ne može ekonomski ucenjivati. Rezolucija 1244 kaže da je suverenitet Srbije zagarantovan na svim prostorima i prema naše saglasnosti nema kompromisnog rešenja, dodao je. Mi moramo da radimo i sa Vašingtonom i sa Briselom!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter