Izvor: bsc happy portal
05.09.2023 u 16:56
1

NE SMEMO NIJEDNOM ČOVEKU DA DIRAMO KROV NAD GLAVOM, poručio je Uglješa Grgur na TV HAPPY

Prinudnim izvršenjem tačnije iseljenjem iz stana, porodice ostaju razorene. Najčešće se na izvršenje ide kod dužnika koji ne mogu da plate. Težina ove priče je u nepravdi. U emisiji "Posle ručka" na TV HAPPY, poslanik Uglješa Grgur detaljno je objasnio sa kakvim se problemima građani susreću kada je reč o izvršiteljima.

Prvi srpski privatni detektiv i poslanik, Uglješa Grgur spasao je porodicu od iseljenja.

-Porodica je bila treće lice. Nisu ni znali da su predmet izvršenja. Izvršni dužnik nikad nije ni bio vlasnik stana. Oni su normalno sklopili ugovor, ne znajući šta se dešava. Sudija je odmah postupio po nalogu. Izvršni dužnik se nije žalio. Treće lice ništa nije znalo o tome i tako krene na naplatu. Sudija izvršilac dođe u zabludu kada se pokažu papiri. Nezakonito izvršenje postane pravosnažno. Takvih slučajeva ima mnogo. Boriću se da se ukine na osnovu verodostojne izjave, jer sudija dođe u zabludu. Bilo ko može da sklopi neki ugovor, rekao je Uglješa Grgur na TV HAPPY.
PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA OPOZICIJI: „Niste i nećete uspeti da blokirate rad parlamenta“

Vujadin Masnikosa, potpredsednik komore izvrsitelja, tvrdi da  su postupci u nadležnosti državnih organa i da se kao odgovorna država ophodimo prema takvim slučajevima. Ističe da ne može da se radi grupno etiketiranje javnih izvršitelja i naveo slučaj gde je isti smenjen usled neregularnosti. Masnikosa je dodao kako se u inostranstvu radi na tome da se razgovara sa ljudima koji su u postupku izvršenja, ali oni svakako napuste svoje stanove.

Narodni poslanik, Uglješa Grgur ističe da nijedan čovek ne sme da ostane bez krova nad glavom i da će se protiv izvršitelja boriti svim silama dok diše.

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NE SMEMO NIJEDNOM ČOVEKU DA DIRAMO KROV NAD GLAVOM, poručio je Uglješa Grgur na TV HAPPY”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter