Izvor: TANJUG
04.07.2020 u 16:16
0

JOŠ DVE SRPKINJE KOJE SU OTPUTOVALE U GRČKU POZITIVNE NA KORONU!

 Dve Srpkinje na Skijatosu, koje su na to grčko ostrvo doputovale prvim letom za tu destinaciju u ovoj sezoni, pozitivne su na korona virus i one imaju lakšu kliničku sliku, nezvanično je potvrđeno za B92.net.

Obe žene se dobro osećaju i za sada nemaju simptome bolesti.

Grčke vlasti su ih smestile u kovid hotel Aris koji ima svrhu karantina za obolele i obe će sutra biti ponovo testirane.

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

OD DANAS ŠPANIJA OTVARA GRANICE ZA SRBE Evo koji su uslovi!

VELIKA BRITANIJA otvara granice za SRBE: Putovanje bez KARANTINA!

MASKE NE SKIDAMO DO SLEDEĆEG PROLEĆA! Kon otkriva kada će PASTI BROJ zaraženih i da li ima SUKOBA U KRIZNOM ŠTABU

STAROSEDEOCI AMERIKE OGORČENI NA TRAMPA: „On mrzi Indijance!“

Prema pisanju više grčkih listova i sajtova, 1. jula su tamošnje vlasti obavile 1.400 molekularnih testova na putnicima koji su avionom stigli na neki od tamošnjih aerodroma, a pet lica bilo je pozitivno i to po jedna ženska osoba iz Srbije, Švedske i Rumunije, kao i dvoje Grka koji su doputovali u domovinu.

Podsećanja jedna porodica iz Beograda već deportovana iz Grčke nakon što je utvrđeno da je muškarac bio pozitivan na korona virus.

Prema protokolu koji je na snazi u Grčkoj, svi kojima nalazi budu pozitivni na koronu, a nemaju teže simptome, trebalo bi da ostanu u nekom od hotela-karantina najmanje 14 dana. U suprotnom idu u bolnicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter