Izvor: tanjug
09.02.2021 u 16:34
0

KAKAV GEST! Rodnom selu poklonio pet kilometara puta

Lekar i specijalista neurologije Vidoje Perić rodom iz Popšice kod Niša, a koji decenijama živi i radi u Luganu, želi da pomogne svom kraju izgradnjom puta Miljkovac – Kravlje u dužini od oko pet kilometara.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Brojke rastu u Srbiji!

Kon posle kriznog štaba: MERE OSTAJU DO DALJEG, nije bilo ni govora o popuštanju

EKSKLUZIVNO! Ovo je direktor „Telekom“ izjavio na Happy televiziji (VIDEO)

LJUDI ZANEMELI OD ŠOKA: Pronađeni rastrgnuti ostaci muškog tela!

Alkohol za sve kriv: Srbin UHAPŠEN u Italiji

Novi put pored reke povezao bi Vidrište, Topilo, Kravlje, Popšicu, Gojmanovac, Davidovac, Radenkovac i ostala sela, bio bi kraći i lakše bi se dolazilo do Niša, Sokobanje, Svrljiga, objavljeno je na sajtu grada. Popšica je bogata termalnim vodama pa je Gordon Perihc, Vidojev sin, 2002. godine sagradio bazen koga nazivaju i „Mali Karibi“ zbog ambijenta i bistre zelenkasto-plave boje.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan bez potpredsednika: Vuletić ostavio OPROŠTAJNO PISMO!

NE MOŽE SVE SAM! Jokić urlao na saigrača, trener Denvera samo spustio glavu (VIDEO)

Na današnji dan pre tri godine preminuo je glumac Nebojša Glogovac

IZBACILA HRVATICU! Olga Danilović u 2. kolu Australijen opena

U blizini Popšice je Manastir Svetog Arhangela Gavrila iz doba Nemanjića za koji meštani veruje da je zadužbina Svetog Save. U selu Kravlje nalazi se Kravljanska jama koja je, kako ukazuju meštani, fizički povezana sa Cerjanskom pećinom, pa je izgradnja puta prvi korak u daljem planiranju razvoja turizma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter