Izvor:
05.05.2017 u 01:07
0

KAO SCENA IZ FILMOVA KATASTROFE: Avion pada s neba pravo na autoput! (FOTO)

Šokantan snimak, nalik na nekog iz akcionog filma, zaprepastio je sve korisnike interneta, ali ipak mnogo više one koji su u trenutku pada aviona bili na jednom autoputu u državi Vašington u SAD.

Video, koji je snimljen kamerom iz jednog automobila, prikazuje avion koji se zbog kvara survao na zemlju i zatim izazvao eksploziju i požar, jer je tokom pada zakačio bandere i dalekovode, dok mu je sve vreme curelo gorivo po žicama i automobilima ispod njega.

Kako piše HuffPost, avion je poleteo sa obližnjeg malog aerodroma, kad je iznenada prestao da radi i pilot nije uspeo ponovo da upali motor, pa je prizemljio letelicu na obližnji prazan prostor ne bi li izbegao neku veću katastrofu.

Srećom, niko nije povređen u ovoj nesreći, ali je oštećeno nekoliko vozila.

Blic
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter