Izvor: BSC Happy
30.03.2024 u 10:05
2

KO INSTALIRA MENTALNE TERORISTE U SRBIJI? OVO SU NEKI OD NJIH: GORAN PETRONIJEVIĆ otkriva ko URUŠAVA ZEMLJU IZNUTRA

Jedino nije kažnjivo vredjati Srbe, SPC i Srbiju!

Pre samo nekoliko dana, u sopstvenom neizdržu od silnih uvreda koje se svališe na Srbiju, SPC i srpski narod, napisah par rečenica o novom obliku organizovanog terorizma – MENTALNOM TERORIZMU. Pokušah da upitam tužilaštvo u Srbiji, da li su MENTALNI TERORISTI, Gruhonjići, Lalićke i Ćorovićke, uz podršku još nekih „novinara“ autošovinističke provinijencije, VAN I IZNAD ZAKONA?
Da li je tačno da u njihovom mržnjom zagadjenom vokabularu, nema obeležja nijednog krivičnog dela!? Da li stvarno mislite, ako uopšte mislite, da na ovaj način nisu posejali strah, uznemirenje, medjuversku i medjunacionalnu netrpeljivost!? Da li je krivično delo, kada branioci lika i dela “U” profesora (kako ga njegovi studenti nazvaše), gaze srpsku trobojku pod kojom su generacije lile krv, stvarajući drzavu. Ista ta država stvori visoke škole i zaposli kao nastavni kadar sopstvene rušitelje, da istom zanatu podučavaju nove generacije.
Da, tačno je, Srbija se samo iznutra moze srušiti! To znaju i mentori mentalnih terorista i sada ih koordinirano guraju u akciju. Pre 25 godina svim drugim sredstvima nisu uspeli. Sada aktiviraju teroriste spavače, za sada samo mentalne. Ali zato, kao što pomenuh u narečenom članku, revnosno ćete goniti svakog ko se usudi da zbog VAŠEG nerada i nezaštite vrednosti ovog naroda i drzave, za šta ste plaćeni, napravi pogrešan, ali iznudjen korak nacionalne, verske i državne samozaštite!
I nažalost sam bio u pravu. Već ste počeli da hapsite paore koji vilama i motkama pokušavaju da sopstvene njive odbrane od divljih svinja. Za to vreme tenzije u Srbiji rastu i multiplikuju se, baš po planu vlasnika svinjaca. Hoćete li sutra hapsiti i studente, koji vam budu došli pred vaša neradom blindirana vrata?
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KO INSTALIRA MENTALNE TERORISTE U SRBIJI? OVO SU NEKI OD NJIH: GORAN PETRONIJEVIĆ otkriva ko URUŠAVA ZEMLJU IZNUTRA”

  1. Bravo gospodine Gorane. Zivim i radim u Norveskoj vec 25 godina. Gledam i citam sta se sve u Srbiji desava pocevsi o Djilasa i njegove opozicije koja iz objesa sto gradjani Srbije nisu glasali za njih blokira obilaznice, narusava javni red i mir, razbija ulaz u Skupstinu Srbije, napada na Policiju Srbije do ovoga “ U “ profesora na fakultetu u Novom Sadu koji omalovazava Srbe, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Drzavu Srbiju. PITAM SE: DALI JE SRBIJA DRZAVA BEZ ZAKONA? DALI SU OVI GRUHONJICI, LALICKE, COROVICKE ZASTICENI KAO BELI MEDVEDI U NORVESKOJ I NIKO IM NISTA NEMOZE I NESMIJE? ILI U SUDSTOM SRBIJE VLADAJU ISTI TAKVI KAO GRUHONJICI, LALICKE, COROVICKE I ONI STITE TE GRUHONJICE, LALICKE, COROVICKE? VREME JE DA SUDSVO SRBIJE POCNE DA RADI SVOJ POSAO ILI DA SVI KOJI NE RADE SVOJ POSAO BUDU SMENJENI.

    0
    0
    Odgovori
  2. Хм, МЕНТАЛНИ ТЕРОРИЗАМ,
    занимљива формулација. Појашњење, присутан у Србији за време Тита. Сва ова жгадија су потомци „ДРУГОВА“ који бејаху, у то време, на „положају,“ а наш народ давно рече: „Не пада ивер далеко од кладе.“ Шта очекивати од ових сподоба: Молбу непријатељима Србије да нас истребе… Шта урадити са њима: Послати их негде, далеко нпр. Јужни пол па тамо нек’ уживају до краја живота…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter