Izvor:
24.05.2018 u 14:28
0

KOBNA NESREĆA U ITALIJI: Voz iskočio iz šina prilikom sudara sa kamionom, poginuli mašinovođa i putnik! (VIDEO)

Dvoje ljudi je poginulo, a najmanje 18 povređeno u noći između srede i četvrtka prilikom iskakanja voza iz šina na severu Italije, nedaleko od Torina.

Nesreća se dogodila kada je voz udario kamion koji se zaustavio na prelazu, a tri vagona su iskočila iz šina.

– Regionalni voz Torino-Ivrea je u 23.20 udario u kamion koji je probio rampu i zaustavio se na pruzi. Prema prvim informacijama, mašinovođa je preminuo a više putnika je povređeno – saopšteno je iz železničke kompanije. Druga žrtva je putnik koji je helikopterom prebačen u bolnicu u Torinu, ali je podlegao povredama.

Jedna putnica voza pretrpela je povrede glave i u teškom je stanju.

Mediji navode da je litvanski kamion bio pretovaren i da nije uspeo na vreme da se zaustavi kada je rampa počela da se spušta.

Kurir
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter