Izvor: Tanjug
07.08.2020 u 11:04
0

KORONA SE NE ZAUSTAVLJA: Povećan broj pacijenata na respiratorima u užičkoj bolnici

U užičkoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 165 pacijenata pozitvnih i suspektnih na kovid-19, rekla je danas direktorka bolnice Jelena Raković Radivojević.

Ona je za Tanjug navela i da se na intezivnoj nezi nalazi 18 pacijenata, od kojih je 11 na respiratoru, dok je juče u užičkoj bolnici bilo dvoje pacijenata na respiratoru.

OVO MORATE ZNATI

AKCIJA UNIŠTAVANJA KRVOPIJA SE NASTAVLJA: Pogledajte u kojim opštinama će uništavati komarce

OTKRILI IH CARINICI NA TERMINALU: Ubice uhvaćene na granici

DODIK IZGUBIO STRPLJENJE: O ČEMU BRE TI PRIČAŠ

TEMPERATURE U PORASTU: Zbog ove pojave želećete da ostanete kod kuće

ČETVRTINA PLANETE JE UGROŽENA ZBOG OVOGA: Mnogo je opasnije od korone!

U privremenoj kovid bolnici u Krčagovu trenutno se oporavljaju 44 pacijenta, a u specijalnoj bolnici „Čigota“ smešteno je 13 pacijenata, sa lakšom kliničkom slikom.

Užice ima najveći broj obolelih od kovida-19 u čitavom Zlatiborskom okrugu, ukupno 769, od kojih je preminulo 12 pacijenata, pokazuju podaci užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter